MIJN DFI

Inloggen

DIRECT CONTACT

+31 (0)318-303967

Gratis incassodiensten

Facturatie service

Juridisch advies

Maatwerk

24/7 Inzage

Facturatie

Een strakke facturatie is van groot belang. Komt u er niet aan toe, heeft u er geen geschikt systeem en/of geen tijd voor en u geeft het liever uit handen? DFI Facturatie biedt u de oplossing.

Lees Meer

Incasso

Wat doet u als uw debiteur niet betaalt? Het heeft geen zin om herinneringen en aanmaningen te blijven sturen als uw debiteur daar niet op reageert. Wij helpen u hier graag gratis bij.

Lees Meer

Legal

Algemene voorwaarden, een gerechtelijke procedure, het opstellen van contracten, dagvaardingen, uitzettingsprocedures, DFI Legal kan u bijstaan.

Lees Meer

Specialismen

DFI heeft verschillende specialismen. Voor bijvoorbeeld de mode, entertainment en huurrecht is een specialist van groot belang.

Lees Meer

Heeft u vragen?

OVER ONS

DFI is een initiatief en onderdeel van Hedgefield International. Een dynamisch betrouwbaar kantoor met ervaren en vakbekwame medewerkers en bestaat uit meerdere onderdelen. Met DFI Incasso, DFI Facturatie, DFI Legal en Dutch Fashion Incasso kunnen wij bedrijven bijstaan doormiddel van facturatie, debiteurenbeheer en risicobeperking.

De oprichters van DFI kennen “het klappen van de zweep” en hebben door hun ruime ervaring als entrepreneurs de negatieve punten welke veel incasso-, facturatie- en advocatenkantoren met zich meedragen weten om te draaien naar een transparant full service adviesbureau welke de ondernemer altijd zal bijstaan.

KLANTRECENSIES

Heel fijn dat we bij het uit handen geven van vorderingen weten dat er netjes met onze klanten omgegaan wordt en we geen zorgen en geen kosten meer hebben.
Reprotex
Geweldig om met Dutch Fashion Incasso te werken, echt een uitkomst voor onze business.
Elite Model Management
Het uithanden geven van onze facturatie aan DFI geeft ons de rust en tijd voor het ontwerpen en ontwikkelen van de mooiste kaarten en modules.
Kaartmix
I would like to take the opportunity to express my personal satisfaction with the outstanding service that you have provided us with the very beginning of our collaboration, and I will definitely not hesitate to recommend you and your services to other companies doing business in The Netherland.
Plus Fine
Denmark
Als mens moet je regelmatig naar de tandarts om je gebit te controleren of te repareren. Helaas worden niet alle kosten vergoed door de verzekering en kunnen niet alle patiënten hun rekening betalen. DFI zorgt ervoor dat wij op een nette en menselijk manier onze gelden ontvangen.
Rierink Tandartsen

‘’EFFECTIEF DEBITEURENBEHEER BEGINT AL BIJ DE OFFERTE,,