MIJN DFI

Inloggen

DIRECT CONTACT

+31 (0)318-303967

Betalen

Uw factuur betalen

Factuur ontvangen?

Over DFI Facturatie

Een groot aantal bedrijven hebben hun facturatie bij DFI Facturatie ondergebracht. Als u een factuur van ons heeft ontvangen verzoeken wij u om deze tijdig te voldoen. Op de factuur staan alle betaalgegevens almede het betaaltermijn.

Wijze van betaling

U dient de betaling over te maken op ING rekening NL52INGB0006197190 ter name van DFI Derdengelden. Vermeld bij de betaling altijd het factuur- en/of dossiernummer.

Betalingsregeling

Indien u de factuur niet kunt betalen, kunt u ons met het onderstaande formulier verzoeken om akkoord te gaan met een betalingsregeling. Wel dient u ons in kennis te stellen van de reden waarom u de factuur niet direct kunt voldoen. Wij houden ons het recht voor om u te verzoeken ons in kennis te stellen van uw financiële situatie, denk hierbij aan uw inkomsten en uitgaven. Wij zullen uw voorstel bespreken met onze opdrachtgever, wij benadrukken dat deze niet verplicht is om akkoord te gaan. Wanneer wij een betalingsregeling met u overeenkomen, dient u deze stipt na te komen. Bij gebreke hiervan zal de regeling direct komen te vervallen.

Bankgegevens

DFI Derdengelden
ING Bank: NL52INGB0006197190
BIC: INGBNL2A

Openingstijden

Ons kantoor is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 10:00 uur tot 12:00 uur en van 14:00 uur tot 16:00 uur.
Telefoonnummer: +31 (0)318-303967

Heeft u vragen over de factuur?

Indien u vragen heeft over de factuur of over de betaling dan kunt u hierover telefonisch contact met ons op nemen. Indien u liever een e-mail wilt sturen kan dat natuurlijk ook, u kunt deze verzenden aan info@dfi-facturatie.nl.

Vul het formulier in