MIJN DFI

Inloggen

DIRECT CONTACT

+31 (0)318-303967

Downloads

Standaardbrieven en documenten

Een goede bedrijfsvoering begint bij het op orde hebben van uw brieven, contracten en formulieren. Natuurlijk kunt u de tijd nemen om uw eigen documenten samen te stellen maar met de brieven en documenten van DFI bent u in een handomdraai klaar.

Wij hebben voor u een aantal handige voorbeeldbrieven en documenten klaarstaan. Desgewenst kunt u deze downloaden en naar eigen wens aanpassen.

U kunt onze brieven aanpassen al naar gelang uw eigen wensen of u kunt ze direct gebruiken. Op deze manier heeft u een vakkundige brief en/of voorbeeld en kunt u er eenvoudig voor zorgen dat u de juiste stappen zet met uw bedrijf.

Regelmatig zullen wij nieuwe standaardbrieven en documenten op deze pagina zetten om uw ondernemers gemak te vergroten. Voorbeeldbrieven kunt u gratis downloaden.

 

Voorkomen is beter dan genezen!
DFI heeft voor uw als klant een gratis tool welke u op uw (contact)pagina kunt zetten om te laten zien dat u aangesloten bent wij de DFI Groep. Zo weten uw bezoekers dat u gebruikt maakt van onze diensten en dit houdt wanbetalers op afstand.

Onderstaande html code kunt u gebruiken voor uw website:

<span style=”color: #000000;”><strong>Aangesloten bij:</strong></span><a href=”http://www.dfi-groep.nl”>
< img title=”DFI Groep” src=”
http://dfi-groep.nl/wp-content/uploads/2017/09/logo_dfi.jpg” alt=”” width=”250″ height=”250″ /></a>

(u kunt de grote van het logo aanpassen door de width en height groter of kleiner te maken)

Aangesloten bij: